Interieurbouw Hilversum

U bent hier: Home / Interieurbouw Hilversum

Een vakman voor uw interieur in Hilversum

Bent u op zoek naar een meubelmaker die interieurbouw in Hilversum kan leveren gemaakt in een eigen werkplaats? Neem dan contact op met Sueters Interieurbouw. Wij zijn al meer dan honderd jaar het vakbedrijf voor interieurbouw op maat gemaakt voor woningen, bedrijven, kantoren en winkels. Wij kunnen aan vrijwel iedere vraag voldoen en garanderen absolute top kwaliteit. Of het nu gaat om maatwerk kasten, maatwerk keukens, meubels op maat of andere maatwerk meubels als winkelinrichting, kantoorinrichting of bij u thuis, de kwaliteit is altijd hoog. Onze meubelmaker komt graag bij u langs in Hilversum om u te laten zien welke kasten op maat en welke maatwerk meubels wij allemaal kunnen maken en wij geven u met alle plezier een advies zonder enige verplichting.

Al meer dan een eeuw de vaktimmerman

Sueters Interieurbouw is al meer dan een eeuw de vaktimmerman in de omgeving van Hilversum. Wanneer u interieurbouw in Hilversum zoekt dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wij hebben als meubelmaker in die honderd jaar al menig winkel voorzien van een nieuwe winkelinrichting en hebben al vele keren laten zien waar wij toe in staat zijn wanneer er meubels op maat moeten worden gemaakt.

De juiste meubels voor uw kantoor

Wij zijn o.a. specialisten in het verzorgen van kantoormeubels. Hierbij kunt u denken aan maatwerk kasten die de ruimte van uw kantoor optimaal benutten en andere meubels op maat voor uw interieur van het kantoor.

De beste winkelinrichting

Wij zijn ook actief in de winkelketens waar wij al menig winkelinrichting hebben verzorgd. Wij kunnen uw winkel in Hilversum voorzien van nieuwe interieurbouw zoals een prachtige toonbank en de fraaiste schappen om uw producten in te showen. Al deze meubels worden op maat voor u gemaakt. Zoekt u dus een meubelmaker dat interieurbouw in Hilversum kan leveren dat speciaal is afgestemd op winkels dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hilversum

Een nieuwe keuken van top klasse

Ook voor maatwerk keukens draaien wij onze handen niet om. Wij kunnen maatwerk kasten maken die geschikt zijn voor inbouwapparatuur en wij kunnen de keuken voorzien van alle denkbare opties die tegenwoordig mogelijk zijn.

Informeer naar de mogelijkheden van uw meubelmaker in Hilversum

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Hilversum om samen met u de wensen door te nemen voor uw meubels op maat. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvend advies en wij maken uiteraard met alle plezier een offerte voor u zonder enige verplichting. Wij zijn de meubelmaker die top klasse interieurbouw in Hilversum kan leveren zoals kasten op maat, maatwerk meubels en maatwerk keukens. Wij kunnen tevens de kasten op maat maken voor uw keuken zodat ze geschikt zijn voor inbouwapparatuur.