Interieurbouw

U bent hier: Home / Interieurbouw

Een prachtig nieuw interieur gemaakt door de vakman

Heeft u plannen om uw interieur te veranderen en zoekt u hiervoor een bedrijf dat interieurbouw kan verzorgen van de beste kwaliteit? Informeer dan bij Sueters Interieurbouw voor de mogelijkheden. Wij zijn al meer dan honderd jaar een erkend vaktimmerbedrijf dat de mooiste houten producten maakt speciaal bestemd voor interieurs. Wij hebben een eigen werkplaats met moderne apparatuur waar wij dagelijks keukens, winkelinrichting, kasten en andere meubels maken.

Al meer dan een eeuw houtbewerken

Wij zijn geen beginners in het bewerken van hout als u bedenkt dat wij al meer dan honderd jaar actief zijn in interieurbouw. Sueters Interieurbouw heeft haar sporen dan ook al ruimschoots verdiend en houdt haar naam, die uitstekend genoemd mag worden, dan ook graag intact. Wij hebben ervaren vaktimmerlieden in dienst die er elke dag weer ontzettend veel plezier in hebben om vakwerk af te leveren. Top klasse, service en het bieden van mogelijkheden staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

De mooiste winkelinterieurs gebouwd

Wij zijn er trots op om te mogen zeggen dat we al vele winkels hebben voorzien van de mooiste interieurs. We draaien onze handen ook nergens voor om.

Alles wat wij maken is maatwerk zoals de toonbanken en de schappen. Het interieurbouw dat wij verzorgen mag zich dan ook scharen tot het beste dat er te krijgen is.

Ook de meubels voor de woning

Wij zijn niet alleen maar actief voor bedrijven. Wij verzorgen ook met alle liefde interieurbouw voor particulieren zoals maatwerk keukens en kasten en maatwerk meubels. U bedenkt het en wij maken het op de manier zoals het graag gewenst heeft. Wij kunnen uw keuken voorzien van maatwerk kasten die geschikt zijn voor uw inbouwapparatuur en wij kunnen klerenkasten leveren die exact passen in de ruimte van uw slaapkamer.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Zoekt u een bedrijf dat top klasse interieurbouw kan leveren dat geheel op maat is en gemaakt is in een eigen werkplaats? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij geven u met alle plezier een deskundig advies en komen graag tegemoet aan uw wensen. Bij ons is veel mogelijk wanneer u maatwerk meubels zoekt voor uw woning, bedrijf of winkel. Wij kunnen de mooiste maatwerk keukens leveren inclusief kasten op maat die geschikt zijn voor inbouwapparatuur. Met interieurbouw van ons bent u er zeker van dat u top klasse in uw bezit krijgt waar u jarenlang plezier van zult hebben.