Kasten op maat

U bent hier: Home / Kasten op maat

Wij trekken alles uit de kast

Heeft u plannen om nieuwe kasten te laten maken voor uw slaapkamer, kantoor of bedrijf? En zoekt u kasten op maat die gemaakt kunnen worden door een vakbedrijf? Informeer dan bij Sueters Interieurbouw voor de mogelijkheden. Wij trekken alles uit de kast om het kastwerk zodanig op maat voor u te maken dat uw wens volledig gerealiseerd zal worden. Wij kunnen de kasten zowel in klassieke als een moderne stijl maken en u heeft meer dan voldoende keus in de houtsoorten. Tel daarbij ons vakmanschap op en u kunt er zeker van zijn dat u de kast op maat krijgt zoals u deze wilt hebben.

De meubelmaker die uit het juiste hout gesneden is

Sueters Interieurbouw is geen beginner op het gebied van kasten op maat maken. Wij doen dit al meer dan honderd jaar. Er zullen niet veel meubelmakers zijn die ook over deze ervaring beschikken. Wij hebben ervaren vaktimmerlieden in dienst die weten hoe je met een zaag en een hamer een fraai stukje werk kunt maken van een stuk hout. Daarbij hebben wij ook de beschikking over uiterst moderne machines die veel mogelijk maken en een grote precisie garanderen voor het meubelwerk dat wij maken.

Kasten voor woning, bedrijf en keuken

Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren. En het maakt ons ook helemaal niets uit wanneer u als particulier maar één kast op maat zoekt voor uw zolderkamer. Wij maken die kast voor u en zorgen ervoor dat u een top kwaliteit kast krijgt die helemaal naar uw wens is. Wij werken ook voor bedrijven. Zo hebben wij al menig kantoor voorzien van de mooiste kasten op maat die wij met maatwerk optimaal geschikt hebben gemaakt om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Wij maken ook het kastwerk voor keukens waarbij deze geschikt gemaakt kunnen worden voor inbouwapparatuur.

Neem contact met ons op voor meer info

Zoekt u een vakman die de mooiste kasten op maat kan maken voor uw slaapkamer, keuken of keuken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij ons en geven met alle plezier een geheel vrijblijvende aanbieding. Onze vaktimmerlieden staan klaar in onze eigen timmerwerkplaats om de kasten te maken die u graag zou willen hebben. Met ons vakwerk krijgt u een product op maat gemaakt dat geheel aan uw wensen voldoet en van top kwaliteit is.

Kasten op maat