Maatwerk kasten

U bent hier: Home / Maatwerk kasten

Top klasse kasten op maat gemaakt

Heeft u in uw woning een kast nodig die geheel op maat gemaakt is? Of zoekt u voor uw bedrijf maatwerk kasten van absolute top kwaliteit? Neem dan contact op met Sueters Interieurbouw. Wij zijn al meer dan honderd de specialist in het maken van top kwaliteit houtproducten zoals maatwerk meubels, winkelinrichting, kantoorinrichting, maatwerk keukens en buitenmeubelen. Wij hebben een eigen werkplaats en kunnen zowel klassiek als modern leveren. Lees verder wat de mogelijkheden zijn bij ons of neem, zonder enige verplichting, contact op met ons voor meer info.

Wij trekken al een eeuw alles uit de kast

Wanneer u met Sueters Interieurbouw in zee gaat dan kunt u er zeker van zijn dat u top kwaliteit krijgt en dat alles uit de kast zal worden getrokken voor een top resultaat. Wij hebben al meer dan een eeuw ervaring in het vervaardigen van maatwerk kasten en met onze werkplaats, inclusief onze vaktimmerlieden en de modernste apparatuur, kunnen wij u de garantie geven dat u een stukje vakwerk van ons krijgt waar u mee voor de dag kunt komen.

Een prachtige kast voor in de slaapkamer

Wij zijn vooral specialisten op het gebied van met maken van maatwerk kasten voor slaapkamers en zolders. Wij kunnen de kast zodanig ontwerpen en bouwen dat werkelijk elke centimeter benut zal worden en dat de kast qua functionaliteit niet aan gebruiksgemak zal inboeten. U kunt bij ons zowel klassiek als modern laten vervaardigen en uiteraard heeft u de keuze uit verschillende soorten hout om het resultaat helemaal naar uw zin te maken.

Maatwerk kasten

Elke kast voor de keuken op maat

Wij kunnen ook een maatwerk keuken voor u maken inclusief kastwerk dat allemaal op maat gemaakt is. Wij kunnen elke hoek van de ruimte benutten door het kastwerk zo te maken dat er ook in uw keuken geen centimeter ruimte onbenut zal blijven. Uiteraard zijn de kasten ook, indien nodig, geschikt voor inbouw apparatuur.

Maak contact met ons voor een advies

Zoekt u maatwerk kasten voor uw nieuwe keuken? Of wilt u uw kantoor laten voorzien van nieuwe kasten die de ruimte van uw kantoor optimaal doen benutten. Wij kunnen tevens als meubelmaker maatwerk leveren voor slaapkamers waarbij de kasten geheel op maat kunnen worden gemaakt om de ruimte van uw slaapkamer zo goed mogelijk te benutten. Wij maken met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor u en onze werknemers in onze eigen werkplaats staan klaar voor u om het beste vakwerk af te leveren.