Maatwerk keukens

U bent hier: Home / Maatwerk keukens

Een prachtige keuken op maat gemaakt

Heeft u nieuwbouwplannen en zoekt u een leverancier die maatwerk keukens kan leveren? Of wilt u uw huidige keuken laten vervangen voor een nieuwe? Neem dan contact op met Sueters Interieurbouw. Wij zijn al meer dan honderd jaar actief als meubelmaker en kunnen een keuken van top kwaliteit voor u produceren in onze eigen werkplaats. Wij kunnen aan vrijwel iedere wens voldoen en draaien onze handen niet om wanneer u speciale wensen heeft. Lees verder wie wij zijn of neem, zonder enige verplichting, contact met ons op voor meer info.

Al meer dan een eeuw de beste keukens

Sueters Interieurbouw is al meer dan honderd jaar bekend als een beste meubelmaker. Wij hebben een moderne werkplaats waar wij onze meubels en keukens produceren en hebben timmerlieden in dienst die uit het juiste hout gesneden zijn om de beste maatwerk keukens te maken. Niets is leuker voor hen wanneer zij kunnen zeggen dat die éne keuken die zoveel lof krijgt door hen gemaakt is.

Zowel in klassieke als moderne stijl

Het maakt ons niet uit welke stijl keuken u als klant wilt hebben. Wij maken zowel klassieke als moderne maatwerk keukens en kunnen een landelijke en klassieke stijl goed combineren met de moderne gemakken die wij tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Wij maken de maatwerk keuken die volledig tegemoet komen aan de eisen van u en garanderen een keuken die jarenlang mee zal gaan voor langdurig kookplezier.

Maatwerk keukens

Alle kastwerk op maat gemaakt

Uiteraard is een maatwerk keuken niets waard wanneer de kasten ook niet op maat gemaakt zijn. Die maken wij dan ook op de maat zoals u dat wenst. Wij kunnen met slimme ontwerpen uw ruimte ook optimaal benutten en het maatwerk voor de kasten zo uitvoeren dat ze geschikt zijn voor inbouwapparatuur zoals afwasmachines, ovens, koelkasten de afzuigkap. Met een keuken van ons heeft u altijd de garantie van top klasse gecombineerd met een groot gebruiksgemak.

Informeer naar de keukens die wij maken

Zoekt u een nieuwe keuken en wilt u bij voorkeur een keuken met maatwerk? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken maatwerk keukens van de beste kwaliteit in onze eigen werkplaats met vaktimmerlieden die weten hoe ze van een stuk hout een pracht stukje vakwerk kunnen maken. Wij kunnen keukens maken die tot op de millimeter op maat gemaakt zijn en waarbij de kasten gemaakt worden zodat uw bestaande of nieuwe apparatuur erin zal passen.