Maatwerk meubels

U bent hier: Home / Maatwerk meubels

Uw meubels helemaal op maat gemaakt

Heeft u plannen om uw woning, bedrijf of winkel te laten voorzien van nieuwe meubels? Maak dan een afspraak met Sueters Interieurbouw. Wij zijn specialisten op het gebied van op maat gemaakte meubels en produceren al onze meubelen in onze eigen werkplaats met de modernste apparatuur. Wij verzorgen dit maatwerk zowel voor bedrijven, architecten, aannemers, winkels en particulieren en garanderen top klasse voor een goede prijs.

Een eeuw werkzaam in de meubelindustrie

Sueters Interieurbouw mag met recht een ervaren klasbak genoemd worden in interieurbouw. Maatwerk meubels maken is ons op het lijf geschreven. In onze werkplaats, waar wij de modernste apparatuur in bedrijf hebben, staan onze vaktimmerlieden geheel tot uw beschikking om er een puik stukje vakwerk van te maken. Al vele klanten hebben ervaren dat we niets teveel zeggen dat bij ons service, een goede communicatie en vakwerk hoog in het vaandel staan.

Vakwerk meubels geheel op maat gemaakt

Onze basis is nog steeds het maken van maatwerk meubels van de allerbeste kwaliteit. En het maakt ons helemaal niets uit of wij dat moeten doen voor een grote partij zoals een winkelketen of een particulier die een mooie kast zoekt voor een zolderkamer die precies in de ruimte past. U vraagt het en wij maken het.

Kasten die geheel naar uw wens zijn

Wij zijn het timmerbedrijf dat kasten kan maken die geheel op maat zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan een maatwerk kast voor een zolderkamer of een hoek in de slaapkamer waar u maar geen geschikte kast voor kunt vinden. Wij zijn het timmerbedrijf dat deze meubelen met maatwerk kunnen afleveren waarbij elke centimeter van de ruimte optimaal benut zal worden.

Maatwerk meubels

Ook meubelen voor winkel en kantoor

Uiteraard draaien wij onze handen er niet voor om om ook voor een winkel of een kantoor maatwerk te leveren voor de meubelen. Wij kunnen toonbanken, schappen, bureaus en kasten leveren die allemaal specifiek geschikt zijn voor een winkel of een kantoor.

Neem contact op voor meer informatie

Zoekt u een vaktimmerbedrijf dat maatwerk meubels kan maken voor winkels, bedrijven, kantoren en woningen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij laten u graag zien wat wij allemaal kunnen en geven u met alle plezier een geheel vrijblijvend advies inclusief een offerte. Wij kunnen de maatwerk meubels leveren die perfect in uw interieur passen en wij kunnen ervoor zorgen dat u een puik stukje vakwerk krijgt in uw kantoor die de ruimte optimaal benut.