Meubelmaker

U bent hier: Home / Meubelmaker

De beste meubels gemaakt door de vakman

Heeft u plannen om uw woning, kantoor of bedrijf te laten voorzien van nieuwe meubels? Informeer dan bij Sueters Interieurbouw voor het mooiste en beste meubelwerk. Wij zijn al meer dan honderd jaar actief als meubelmaker en hebben in al die jaren onze sporen dik verdiend. Wij maken meubels voor particulieren zoals maatwerk keukens en kasten, wij verzorgen winkelinrichting met meubels die speciaal bestemd zijn voor het winkelbedrijf en wij maken maatwerk meubels voor bedrijven en kantoren van top klasse. Lees verder hoe wij alles uit de kast trekken om een puik stukje vakwerk af te leveren of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Al meer dan een eeuw meubels maken

Wanneer u ons al meubelmaker in gaat zetten dan maakt u gebruik van honderd jaar ervaring. In al die jaren heeft Sueters Interieurbouw de smaak en de mogelijkheden zien veranderen en hebben daar steeds op ingespeeld. Het maakt ons tot een meubelmaker die zijn gelijke niet snel zal vinden. Met ons modern machinepark en onze vakmensen, die uit het juiste hout gesneden zijn, bent u er zeker van dat u een prachtig stuk meubelwerk krijgt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Een nieuwe keuken geheel op maat gemaakt

Wij zijn ook de meubelmaker die voor u een maatwerk keuken kan maken. Met een keuken van ons bent u er zeker van dat alle ruimtes binnen uw keuken optimaal benut worden omdat wij als meubelmaker als geen ander weten hoe we die ruimtes moeten benutten. Wij maken elke kast op maat en zorgen ervoor dat deze kasten ook, indien nodig, geschikt zijn voor inbouwapparatuur.

Meubelmaker

Kantoormeubelen van top kwaliteit

Ook voor het kantoor zijn wij de aangewezen meubelmaker om een stukje vakwerk af te leveren dat er zijn mag. U kunt hierbij denken aan de balie van uw entree of de kasten en de bureaus in het kantoor.

Neem contact op voor een gratis advies

Zoekt u een meubelmaker die op maat gemaakte meubels kan leveren uit een eigen werkplaats? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan geheel tot uw beschikking om een gratis advies te geven voor de beste meubels die geheel naar uw wens op maat gemaakt kunnen worden. Onze vaktimmerlieden staan vervolgens geheel klaar om die wensen van uw nieuwe meubels ook daadwerkelijk tot werkelijkheid te laten komen. Met ons als meubelmaker bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.