Meubels op maat

U bent hier: Home / Meubels op maat

Een meubelmaker van top klasse

Bent u op zoek naar een meubelmaker die meubels op maat kan maken? Neem dan contact op met Sueters Interieurbouw. Wij zijn een zeer ervaren meubelmakerij en kunnen alle soorten meubels maken voor bedrijf, winkel, woning en kantoor. Wij hebben een eigen werkplaats waar wij ervaren vakmensen in dienst hebben die dagelijks bezig zijn om de mooiste meubelen te maken met onze moderne apparatuur. Lees verder wat wij allemaal kunnen maken of informeer vrijblijvend voor een advies.

Meer dan een eeuw uit het juiste hout gesneden

Sueters Interieurbouw staat al meer dan honderd jaar bekend als één van beste meubelmakers die meubelwerk op maat maakt. Wij maken onze meubels op maat met gebruik van de modernste technieken en hebben vaktimmerlieden in dienst die uit het juiste hout gesneden zijn. Wij hebben een kleine ploeg wat de communicatie er snel en eenvoudig maakt en wij kunnen zowel klassieke als moderne meubels op maat maken.

Zowel voor bedrijf als woning en winkel

Wij draaien onze handen er niet voor om wanneer wij een kast moeten maken voor een particulier. Wij trekken ook in dat geval alles uit de kast om er iets moois van te maken. Wij zeggen net zo min nee wanneer een winkelketen aan ons vraagt of wij een aantal winkels kunnen voorzien van meubels die allemaal exact op maat gemaakt moeten worden. Ook dan steken wij de handen uit de mouwen en zorgen ervoor dat er een pracht resultaat uit zal komen.

Meubels op maat

Uw kantoor voorzien van het beste meubilair

Wij verzorgen ook regelmatig inrichtingen voor kantoren die helemaal op maat gemaakt zijn. U kunt hierbij denken aan een fraaie entree met een balie voor uw bedrijf maar ook kasten en bureaus die wij helemaal op maat kunnen maken naar uw wens. Wij zorgen er ook voor dat de ruimte in uw kantoor optimaal benut wordt door het meubilair zo te ontwerpen dat vrijwel elke beschikbare centimeter benut wordt.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Heeft u plannen om nieuwe meubels aan te schaffen en zoekt u bij voorkeur meubels op maat? Wij maken dan graag een afspraak met u om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Wij maken meubels voor woningen, winkels, kantoren en bedrijven en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen. In onze eigen werkplaats hebben wij de vaktimmerlieden klaarstaan die het vakwerk kunnen afleveren. Met onze meubelen bent u er zeker van dat u top kwaliteit krijgt voor jaren woon en werkplezier.