Tuinmeubelen

U bent hier: Home / Tuinmeubelen

Ambachtelijke vervaardiging van buitenmeubels

Sueters Interieurbouw levert buitenkeukens van massief robuust teak welke op een ambachtelijke manier zijn vervaardigd.

Onze teakhouten buitenmeubelen komen van zorgvuldig beheerde plantages in Indonesië. Deze plantages zijn eigendom van Perum Perutani, het Indonesische Staatsbosbeheer. Zij houden toezicht, zodat de daar gekweekte bossen zorgvuldig worden beheerd en de gekapte bossen worden herbeplant. Deze aanpak leidt tot het terugdringen van het illegaal kappen in beschermde natuurgebieden en het stelt de toekomst van de teakboom zeker.

De productie van de buitenmeubelen vindt plaats in kleine fabrieken waar lokale vaklieden op ambachtelijke wijze kwaliteitsmeubelen vervaardigen. Doordat wij waarde hechten aan verantwoord ondernemen, leveren wij een bijdrage aan het milieu, alsmede aan de lokale werkgelegenheid in Indonesië.

Kookunits en barbecues

De kookunits en barbecues zijn speciaal voor deze meubelen ontworpen, maar u kunt ook gebruik maken van losstaande kookunits van de bekende merken. Onze kookunits zijn uitgerust met meerdere branders waarmee de temperatuur optimaal geregeld kan worden. De gasfles wordt onzichtbaar in een van de kastjes geplaatst. De branders worden eenvoudig ontstoken door middel van de elektronische ontstekingsknop aan de voorzijde. U heeft de mogelijkheid om te barbecueën, te grillen en te wokken. Indien u de grillkap sluit, functioneert de unit als een oven, waarbij u aan de hand van de thermometer eenvoudig de temperatuur in de gaten kunt houden. Een (wijn)koelkast en eventuele andere apparatuur kunnen eveneens worden ingebouwd. De keukenmeubelen zijn standaard voorzien van composiet werkbladen met of zonder spoelbak, maar zijn ook leverbaar in Belgisch hardsteen of graniet.

Voor meer informatie, prijzen en levertijden neem contact met ons op!