Interieurbouw Utrecht

Een meubelmaker in Utrecht die het op maat maakt

Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw woning of bedrijf en zoekt u hiervoor een meubelmaker die interieurbouw in Utrecht kan leveren? Neem dan contact op met Sueters Interieurbouw. Wij zijn specialisten in het verzorgen van interieurbouw die wij op maat maken in onze eigen werkplaats. Bij interieurbouw kunt u denken aan maatwerk kasten, maatwerk keukens en andere meubels op maat. Wij zijn al sinds 1913 actief als professionele meubelmaker in Utrecht en hebben al meer dan honderd jaar een naam hoog te houden wanneer het om maatwerk meubels gaat. Als interieurbouwer produceren wij niet alleen maatwerk keukens, meubels op maat en kasten op maat, maar leveren dit ook bij u op locatie. Zo bij wij een totaalpakket voor uw winkelinrichting en de inrichting van uw kantoor of woning.

Meer dan honderd jaar ervaring in interieurbouw

Sueters Interieurbouw is al meer dan honderd jaar de meubelmaker die interieurbouw in Utrecht kan leveren. Wij hebben een eigen werkplaats met drie ervaren meubelmakers die dagelijks met onze moderne apparatuur de mooiste meubels op maat en winkelinrichting maken. Wij maken gebruik van teakhout voor onze buitenmeubelen welke wij afnemen van het Staatsbosbeheer Perum Perutani in Indonesiƫ die verantwoord met de kap van de bomen omgaat en nieuwe bomen plant wanneer er bomen gekapt worden.

De mooiste keuken in Utrecht door ons gemaakt

Wij kunnen uw woning in Utrecht ook voorzien van een prachtige keuken die helemaal op maat gemaakt is. U heeft bij ons geen last van vaste maten. Wij leveren maatwerk keukens die tot op de millimeter voor u aangepast kunnen worden. Uiteraard zijn ook de kasten op maat en kunnen wij deze maatwerk kasten geschikt maken als inbouwapparatuur in uw keuken.

Winkelinrichting in Utrecht

Wij leveren ook met grote regelmaat interieurbouw met maatwerk meubels voor winkels en bedrijven in Utrecht. Ook hiervoor geldt dat u alle vrijheid heeft als u gebruik maakt van de diensten van onze meubelmaker. Wij kunnen o.a. Trespa Athlon leveren speciaal geschikt voor ziekenhuizen en kunnen maatwerk kasten leveren om de ruimte in uw kantoren optimaal te benutten. Wij leveren aan diverse bekende winkels onze producten en kunnen de interieurbouw in Utrecht voor uw winkelinrichting verzorgen waar u naar op zoek bent.

Utrecht

Neem contact op met uw meubelmaker voor meer informatie

Wilt u meer weten van onze diensten op maat en wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact op met ons. Wij zijn de meubelmaker die interieurbouw in Utrecht kan leveren van top klasse en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen. Wij hebben een klein team van specialisten klaarstaan voor u die een voorstel kunnen doen voor een nieuwe winkelinrichting van uw winkel in Utrecht of een pracht keuken of andere meubels op maat voor uw woning. U krijgt dan van onze ervaren meubelmaker tevens een geheel vrijblijvende offerte.