Interieurbouw Amsterdam

U bent hier: Home / Interieurbouw Amsterdam

De vaktimmerman voor het mooiste interieur

Bent u op zoek naar een vakbedrijf dat interieurbouw in Amsterdam kan leveren? Neem dan contact op met Sueters Interieurbouw. Wij zijn al meer dan honderd jaar de aangewezen meubelmaker die maatwerk meubels kan leveren. Wij zijn specialisten in Amsterdam in het verzorgen van winkelinrichting zoals toonbanken en schappen en wij kunnen maatwerk keukens en maatwerk kasten leveren van absolute top kwaliteit.

Al meer dan een eeuw met hout aan het werk

Sueters Interieurbouw is geen beginneling op het gebied van interieurbouw. Wij leveren al vele jaren alle soorten meubels die allemaal op maat gemaakt worden. Wij leveren ook al heel wat jaartjes interieurbouw in Amsterdam waar we al menig klant onze kracht en klasse hebben laten zien wanneer het aankomt op het fabriceren van maatwerk meubels. Wij hebben een eigen werkplaats met ervaren timmerlieden en interieurbouwers die de kneepjes van het vak kennen om van een stuk hout iets moois te maken.

Maatwerk keukens in Amsterdam

Zoekt u een timmervakbedrijf in Amsterdam dat een keuken helemaal op maat kan maken? Dan bent u bij ons in goede handen. Wij kunnen de fraaiste maatwerk keukens maken waarbij de kasten op maat gemaakt worden zodat ze exact in de ruimte passen waar u ze wilt hebben.

Interieurbouw Amsterdam

Uw winkel voorzien van het mooiste interieur

Wij zijn ook de specialisten voor het inrichten van een winkel. Wanneer u een bedrijf zoekt dat interieurbouw in Amsterdam kan leveren dat speciaal geschikt is voor winkels dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al menig winkel in Amsterdam voorzien van nieuwe interieurbouw en hebben daarbij laten zien dat wij tot veel in staat zijn en volledig kunnen toekomen aan de wensen van onze klanten.

Ook meubelen voor uw woning in Amsterdam

Wij verzorgen ook meubels op maat voor particulieren in Amsterdam. Wij maken meubels in zowel moderne als klassieke stijl en produceren maatwerk kasten niet zullen misstaan in een woonkamer of slaapkamer.

Neem contact op om een afspraak te maken

Wilt u een geheel vrijblijvend advies van onze specialisten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen interieurbouw in Amsterdam leveren van top kwaliteit zoals de mooiste maatwerk keukens, maatwerk kasten en meubels op maat speciaal bestemd voor kantoren of een nieuwe winkelinrichting geheel op wensen afgestemd. Wij zijn al meer dan honderd jaar actief als meubelmaker en maken in onze eigen werkplaats met alle plezier het mooiste interieur voor u.